Családosok
Üzleti utazók
Páros pihenés
Gyógyturizmus
Gasztronómia

Hazai, regionális ételkülönlegességek

A Hungarikum Hotel**** Superior Gasztrónomiája egy utazás a 19. századi Magyarországra. Az elkészítés módja a régi időkből fennmaradt receptek alapján zajlik a legmodernebb konyhagépek segítségével. A hotel mottója, hogy az alapanyagok helyben készülnek, így a maximális frissesség biztosított. A múlt évezred Kárpát-medencei ízvilága, a fogásokban és italokban egyaránt élvezhető. A magyaros ételek fűszeressége, ékessége, valamint tradicionalitása által a vendég szíve belekóstolhat a magyarság érzésébe. Jöjjenek és kóstolják meg azt, amikor a Csúcsgasztronómia gépei, a több 100 éves recept, valamint a helyi alapanyagok ötvöződnek.

Gasztonómia
164 fő
282 m2
A Hungarikum Hotel gasztronomiája egy kivételes utazás a 19. századi Magyarországra, a 21. századi modern gasztrotechnológiai megoldások adta lehetőségekkel kiegészülve.
Tudjon meg többet
Gasztonómia
20 fő
35 m2
Élje át a 19. századi ital fogyasztás élményét, és frissüljön fel szellemileg a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth-díjas grafikusművész és animációsfilm-rendező, író Orosz István grafikáival díszített Törley Bárban.
Tudjon meg többet